27 April 2024, 02:13 Житомир: °C
Руслан Годований
підприємець, громадській діяч

Боротьба влади з інакодумцями!

Знаю, що з понеділка по всій країні (Житомир не виключення) розпочинається дискредитація руху та людей, які борються за права підприємців і людей праці. Влада буде поширювати темники через ЗМІ та мережу Інтернет, звинувачуючи людей, які вимагають гідних умов праці та гідного життя, у тому, що вони розповсюджують вірус та смерть, що якщо не ввести «карантин вихідного дня», то потрібно вводити локдаун. До цієї інформаційної кампанії навіть планують залучати лікарів та держслужбовців і, не повірите, організовувати антимайдани «за карантин вихідного дня».

Прошу лікарів, поліцейських та відповідальних людей не брати участь у «травлі» власного народу та інспірованих владних мітингах, а запитати у влади «чому?»: замість побудови нових лікарень, будують дороги за завищеними кошторисами; ми чекаємо результати тестування по 5-6 днів; швидка допомога їде 1,5 години до хворого, при цьому заробітна палата водія швидкої трохи вище мінімальної; не збільшено кількість ліжкомісць у лікарнях з промисловим підводом кисню; не провели перепідготовку медиків для додаткової роботи з ковідними хворими; люди, у яких є підозра на коронавірус, ходять здавати тести у ті ж самі приміщення, що і люди з іншими хворобами; в країні не проводиться масове тестування, як це відбувається у більшості держав, які замість закриття власної економіки пішли саме шляхом масового тестування?

Запам’ятайте, допомагаючи неправді сьогодні – ви знищуєте власне майбутнє завтра!

Публікую два фото: це лікарняна установа та фото супермаркету у вихідний день на Житомирщині. Фото розміщую спеціально для тих, хто буде звинувачувати малий бізнес у не дотриманні карантинних вимог.

5fb132ef99efb.jpg

5fb132fb46cb0.jpg