29 March 2024, 01:04 Житомир: °C
Руслан Годований
підприємець, громадській діяч

Податковий майдан SAVEФОП: рух далі! #Право на працю.

Податковий майдан SAVEФОП: рух далі! #Право на працю.

Дякую всім, хто 17 листопада був біля стін Верховної Ради на акції протесту підприємців SAVEФОП. Нас було близько 20 тисяч людей зі всієї України, ми виступали за право на працю, за скасування карантину вихідного дня та збереження спрощеної системи оподаткування без застосування касових апаратів.

Нас до кінця не почули, але це питання часу, коли врешті почнуть дослухатися до наших вимог!

Чого ми змогли добилися, так це те, що тепер карантинні обмеження будуть вводити з попередженнями, а саме не раніше, ніж за 7 днів.

Втім, ми не збираємося здаватися та зупинятися і ми знову вийдемо на акцію протесту у перший день, коли збереться Верховна Рада. В іншому випадку, нас закриють не тільки на карантин вихідного дня, але й взагалі заборонять працювати та при цьому зобов'яжуть сплачувати всі податки..

Тому, прошу максимально мобілізуватись на черговий мітинг у перший день роботи Верховної Ради. Друзі, відсидітись не вдасться, інакше будемо сидіти дома всі, але вже як безробітні.

НАШІ ВИМОГИ НЕЗМІННІ!

  • збереження спрощеної системи оподаткування без застосування касових апаратів;
  • скасування карантину вихідного дня без повної компенсації підприємцям збитків понесених через карантинні обмеження.

І наостанок власні відчуття подій! Мене особисто на акції вразила дівчина з Хмельницька, яка плакала. Я підходжу до неї й питаю: "Чого ти плачеш?". Вона каже: "Я ніколи не брала участь у мітингу, але життя мене змусило, адже бізнес мій вмирає". Я кажу: "А плачеш ти чого?". Каже: "А я перший раз прийшла на мітинг й розумію, що їм на мене все одно, вони сидять там у своїх теплих кріслах і їм просто байдуже, що тут відбувається на вулиці".

І на останок фото з акції 17 листопада. Саме так у нас виглядає «підтримка бізнесу в Україні».

5fb7987de0ee7.jpg