19 April 2024, 00:17 Житомир: °C
Руслан Годований
підприємець, громадській діяч

Їдемо до Києва, щоб залишатися гідними людьми, а не рабами!

У вівторок, 1 грудня, наш чекає чергове засідання Верховної Ради, де на вимогу підприємців має розглядатись законопроект 3853/1 та 3853/2 щодо збереження спрощеної системи оподаткування без застосування касових апаратів та відміна вибіркового карантину для бізнесу.

Закликаю усіх в цей день відкласти всі свої справи і бути під стінами Верховної Ради та відстояти своє право на працю.

В іншому випадку, з 1 січня 2021 року у нас буде багато вільного часу, бо ми не зможемо здійснювати власну діяльність через запровадження РРО. І не вірте в казки, що це стосується не всіх підприємців. Задайте собі питання, чи зможете ви закодувати весь залишок товару, який у вас сформується на 31 грудня 2020 року, згідно з новими правилами наявності приходних документів? І це зробити навіть за умови допомоги бухгалтера, чиї послуги можуть коштувати половину місячного прибутку і я вже не рахую вартості самого РРО. Чи зможете ви щоденно ввести документальний та бухгалтерський облік без помилок та робити касові звіти? До слова, помилка в якісних приходних документах за одну позицію може коштувати 51 000 грн.

Тому, ми всі і не тільки підприємці маємо бути у вівторок 1 грудня 2020 року під стінами ВР та масовістю відстояти своє право на працю. Ми не раби! Ми українці! Це наша країна, а не олігархів, які хочуть знищити малий та середній бізнес та довести до злиднів мільйони українських родин як сьогодні вони майже довели до банкрутства казну країни!

Контактний телефон для запису житомирян бажаючих поїхати на мітинг під Верховну Раду за права людей на працю (063) 077 39 39 Андрій

5fbf70b328527.jpg