29 March 2024, 03:26 Житомир: °C
Юрій Малашевич
Громадський діяч

ЗЕЛЕНСЬКИЙ ЯК ПОЛЬОВИЙ КОМАНДИР ГЛОБАЛІСТІВ У ВІЙНІ З УКРАЇНСЬКИМ ОЛІГАРХАТОМ

По великому рахунку Україна - це поле битви, лінія фронту між глобалістами з одного боку та українськими оліграхами і Кремлем з іншого. На мою особисту думку нещодавня пресконференція Президента України - це лише шумова завіса і тихий писк цієї війни. Володимир Олександрович говорив не з журналістами. Від імені глобалістів він передавав "вітання" українському олігархату. Меседжі олігархам під прикриттям спілкування з журналістами і було метою цього заходу. І він це зробив... Саме тому на його слова як ніколи прореагував головний феодал і ведучій бенефіціар країни Рінат Ахметов. Ймовірно риторику господаря Банкової пан Ахметов сприйняв як вручення йому чорної мітки.

Нагадаю. Остаточно прищимити олігархів і корупцію, саме таке завдання поставили на початку року нашому гаранту за океаном, обіцяючі при цьому всесторонню підтримку і допомогу. До того ж враховуючи радикальне загострення відносин з Ахметовим, Зеленському вже немає іншої опори окрім глибинної держави, дяді Сема та директорів транснаціональних імперій.

Малюється одне. Ця пресконференція виглядала публічним і відкритим оголошенням війни українському олігархату. Слово олігархи, деолігархізація, олігархічні канали звучало з вуст глави держави чи найбільше, і це було як не зазвичай. Президента в цій війні буде підтримувати американська глибинна держава. Великий бізнес буде підтримувати, здогадайтесь хто?!

Рінат Леонідович пережив п*ять президентів. З усіма знаходив спільну мову і гарно вживався. З шостим щось пішло не то. В цьому не то відчувається запах зовнішнього управління в якого вже мабуть вривається терпець щодо українського олігархічно-корупційного болота.

Кожен політик який здобув владу рано чи пізно стоїть перед вибором "предать собственный клас". Для утримання влади ти маєш відкинути тих, хто тебе до неї привів. Історія це підтверджує.

Зовнішнє управління прояляється в усій красі.

Таким чином кандидатом від колективного Заходу на наступних президенських виборах може стати саме Володимир Зеленський,а не Порошенко, а кандидатом від олігархату ймовірно стане молодий, ерудований, емпозантний і енергійний Разумков. Принаймі Володимир Олександрович дуже розраховує на кришу сильних світу цього, проте можливо, що він просто залишиться польовим командиром на глобальній карті транснаціональних фінансових ігор.

Про початок демонтажу олігархічної системи заявив з трибуни Верховної ради України народний депутат А. Пушкарено.

Але є третій момент в цій історії. Бажання Януковича через суд оскаржити відсторонення його від влади і концентрація російських сил на наших кордонах.

ЧИ НЕ ЗАБАГАТО ЗБІГІВ ОБСТАВИН І СПІВПАДІНЬ!? Чи не звідси риторика про державний переворот.

Жертвою і водночас трофеєм цієї війни є наша країна, наш народ, наша земля і ресурси.

Звичайно мій блог схожий на маячню, але я політичну ситуацію в Україні бачу саме під таким кутом зору.


Електронна адреса: yuriy.malashevich78@ukr.net

тел (вайбер) 0982257110

офіційна публічна сторінка у фейсбуці: https://www.facebook.com/YuriMalashevich

акаунт у фб: https://www.facebook.com/Malashevich.Yuriy/

офіційний телеграм-канал https://t.me/YuriyMalashevich