29 March 2024, 04:22 Житомир: °C
Юрій Малашевич
Громадський діяч

БІБЛІЯ І ЯДЕРНА ВІЙНА : "зі страшним громом все буде віддано вогню"

Святе Письмо прямим текстом ніде не повідомляє нам про ядерну війну на Землі як таку.

У Книзі Пророка Захарії, здається в 14 розділі, Захарія описує настання Дня Господнього описуються схожі ознаки смертельного радіаційного опромінення (про це буде пізніше).

Наразі варто звернути увагу на знамення, які будуть відбуватись перед Другим Приходом Месії.

БОГ БУДЕ БЕРЕГТИ ЗЕМЛЮ ДО ЯКОЇСЬ ПЕВНОЇ ПОДІЇ. ДО ПОВНОГО СТВОРЕННЯ ЦЕРКВИ ХРИСТА. ЦЕ БУДЕ ВЕЛИКА ПОДІІЯ...

В Другому посланні Петра в 3-му розділі, 10-му вірші , де апостол розповідає про День Господнього Суду є такі слова: "Але День Господній підкрадеться зненацька, немов злодій. І небеса тоді зникнуть зі страшенним громом, а тіла небесні вогонь зжере. Земля й усе, що на ній — все буде віддано вогню". Паралельно дивимось Книгу Одкровення 20-й розділ. Звичайно я невправі вириватись з контексту і напряму прив*язувати це місце Писання до подій в Україні. Але все що відбувається навколо, всі події однозначно свідчать, що діло йде до Дня Господнього Суду - ДРУГОГО ПРИШЕСТЯ ХРИСТА - ЦЕ ФАКТ.

****************************************************************************************************************************************************

Що ж робити віруючим. 1- Фес. : 9-11 : "Бог вибрав нас не для того, щоб терпіли ми гнів Його, а щоб ми дістали спасіння через Господа нашого Ісуса Христа. Він помер за нас, щоб ми, чи живемо, чи вмерли вже, коли Він прийде, змогли жити разом із Ним. Тож підбадьорюйте і зміцнюйте духовно одне одного, як ви вже це й робите."


Електронна адреса: yuriy.malashevich78@ukr.net

тел (вайбер) 0982257110

акаунт у фб: https://www.facebook.com/Malashevich.Yuriy/

офіційний телеграм-канал https://t.me/YuriyMalashevich

https://www.linkedin.com/in/%D1%8E%D1%80%D0%B8%D0%...