27 July 2024, 04:51 Житомир: °C
Олеся Маслюківська
Генеральний директор ПрАТ "Українська генетична компанія"

Хронологія злочину, Ч.2

За останніх два місяці нам вдалося зрушити з місця нашу справу проти керівництва Оліївської ОТГ.

Господарський суд зупинив рішення Оліївської ОТГ, яким в нас фактично було вкрадено землю. Кримінальна справа знаходиться на вивченні в Генеральній прокуратурі й не тільки…

Незабаром керівництво Оліївської ОТГ в особі пана Ткаченка та пана Лисенка чекають неприємні сюрпризи.

Надто довго вони почували себе безкарними, але все має свою межу, і здається цю межу їм вдалося перейти. Початок покладено.

Незаконна діяльність керівництва Оліївської ОТГ на кінець привернула увагу Обласної прокуратури та СБУ. На минулому тижні пану Ткаченко та його поплічникам було вручено підозру у розтраті бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем, в особливо великому розмірі, вчиненій повторно, за попередньою змовою групою осіб, під час дії воєнного стану. А саме, пан Ткаченко, для потреб структурних підрозділів громади здійснив закупівлю дизельних генераторів у приватного підприємця та товариства, яким керує депутатка цієї ж ради. При цьому погодив проплати за майже удвічі вищими цінами, аніж реальна їхня вартість.

Однак за свободу Ткаченка викладають 908 тис. грн, а питання про відсторонення від посади залишається відкритим…

На жаль, заручниками корумпованого керівництва Оліївської ОТГ стали всі жителі громади. Змінити це все вдасться лише після закінчення війни, а до того протистояти цим корупціонерам зможуть лише правоохоронні органи.

Ми ж як активні члени громади, повинні максимально «підсвічувати» всі відомі нам факти корупції та зловживання службовим становищем керівництва Оліївської ОТГ.