8 September 2024, 03:05 Житомир: °C
Матвій Хренов
Житомирянин

Запрошую на подкаст: «‎Намацальна медосвіта» від Україно-швейцарського проєкту «Розвиток медичної освіти»

Парадокси сьогодення: розповіді про користь читання у відео.

Звісно-звісно, читати корисно та важливо, але ...що саме читати? Коли й кому?

Чи дійсно корисно читати "ВСЕ ВСІМ"? Чи справді антиутопічний сюжет з "Фаренгейта 451°" згодом очікує на нас усіх? Та взагалі, до чого тут медицина?

Всі ці питання та трохи більше я розкриваю у подкасті «‎Намацальна медосвіта» від Україно-швейцарського проєкту «Розвиток медичної освіти».

У якості ведучого третього сезону я продовжу рубрику «‎Що ви там вже понавичитували або нащо ті книжки, я вже наказ почитав» . Ми будемо обговорювати найрізноманітніші книжки: від медичних видань до класики художньої літератури. Одна проблема — одна книжка, за один епізод ви дізнаєтесь про чотири книги ✔️

Цей подкаст створює простір для усвідомленого читання та пошуку свого особливого погляду на книжки. Крім того, ви почуєте рекомендації щодо фільмів, статей та подкастів.

Я переконаний: читати мають усі, адже книжки розвивають уяву та допомагають по-новому подивитися на світ. Запрошую вас до третього сезону: теми будуть корисні як людям, що працюють у медицині, так і тим, хто слухає вперше.

У першому епізоді разом із редакторкою та журналісткою Богданою Неборак ми обговоримо, чому, що і як саме варто читати. Ви почуєте про українську та закордонну класику, "бум" сучасного українського театру, права жінок у Південній Кореї та... чи завжди є сенс читати?

Послухати перший епізод з Богданою Неборак можна за посиланням⬇️

https://bit.ly/4bmYW0F

Підписуйтесь і слідкуйте за новими епізодами!

*Подкаст створено у співпраці зі студією подкастів "The Ukrainians"

6683d9ab6d5c4.jpg