16 October 2024, 03:18 Житомир: °C
Матвій Хренов
Житомирянин

​Чому я вирішив створити свій канал про книжки та читання?


Сьогодні я хочу розповісти вам про свій шлях до усвідомленого читання та про мій канал, присвячений книгам. Хоча я ніколи не мав професійного відношення до літератури, любов до читання завжди була невід’ємною частиною мого життя.

Чому я вирішив створити канал про книги? Відповідь проста: вірю, що нашу державу, окрім ЗСУ і волонтерів, врятує лише самоосвіта і саморозвиток. Класична освіта для дорослих часто втрачає свою ефективність, тому усвідомлене читання стає ключовим інструментом для особистого зростання.

Читання не обмежується лише професійною літературою чи нон-фікшн. Знання й досвід можна знайти в усіх жанрах і напрямках. Саме тому я запустив канал у Телеграмі про усвідомлене читання, на якому ділюсь своїми думками, рефлексіями та рекомендаціями.

Сьогодні книжковий ринок Україні переживає підйом, і пересічним читачам подекуди складно обрати, що й для чого варто читати.

На моєму каналі ви знайдете:

• відгуки і роздуми про прочитані книги різних жанрів;

• рефлексії на раніше прочитані книги;

• рекомендації і поради щодо книг, які допоможуть розібратися в конкретних проблемах чи ситуаціях;

• різні читацькі лайфхаки

Запрошую вас приєднатися до мого каналу та відкрити для себе новий світ усвідомленого читання, адже книги — це більше, ніж просто слова на сторінках. Вони можуть змінити наше мислення, відкрити нові горизонти та надихнути на нові звершення.

Долучайтесь до мене у цій подорожі саморозвитку і самоосвіти.

Читайте, розмірковуйте й діліться своїми думками, усвідомлене читання — наше все.

Посилання на канал:

https://t.me/hrenoviknyzhky