Місто

У Житомирі попрощалися з трьома військовослужбовцями, які захищали Україну від російських окупантів

6 September 2024, 17:49

У Житомирі 6 вересня попрощалися з трьома військовослужбовцями. На щиті повернулися Вадим Слепченко, Ігор Бродський та Володимир Венгер.

Про це повідомляє Житомирська міська рада.

Сьогодні Житомир прощався із трьома Захисниками…

Слепченко Вадим Олексійович (06.02.1997 — 28.08.2024)

За інформацією з офіційних джерел, Вадим Олексійович народився у селі Жовте на Донеччині. В облікових військових документах зазначено, що військовослужбовець — сирота…

З травня 2024 року став на захист України від російських агресорів.

Щирий, добродушний, відкритий і водночас скромний. Виявляв стійкість і героїзм.

Героїчно загинув 28.08.2024 під час виконання бойового завдання…

Бродський Ігор Олександрович (16.12.1976 — 09.2024)

Народився у Житомирі. Навчався у ЗОШ №3. Опісля вступив до ПТУ №6, де здобув професію «Автомеханік». Надалі проходив строкову військову службу у лавах ЗСУ. Повернувшись до цивільного життя, працював за спеціальністю у приватному бізнесі.

Із січня 2023 року став на захист України від російських агресорів в одному з підрозділів ЗСУ. Ставився виважено і відповідально до поставлених завдань із захисту Батьківщини.

У вересні 2024 року смерть вирвала Воїна із лав Захисників.

Венгер Володимир Васильович (22.12.1981 — 01.09.2024)

Народився у селі Велика Волиця Любарського р-ну Житомирської області. Отримавши базову середню освіту в місцевій школі, вступив до Вінницького фахового коледжу менеджменту. Після закінчення навчання проходив строкову службу у лавах ЗСУ.Опісля, удосконалюючи свої знання, вступив до Житомирської філіїЄвропейського університету та опанував професію фінансиста. Працював деякий час в банківській сфері, а потім на приватних підприємствах та будівельних майданчиках Житомира.Із червня 2022 добровільно став до лав ЗСУ, щоб захищати Україну від російських загарбників.

Під час проходження військової служби у Збройних Силах України закінчив підготовку за спеціальною програмою в Одеській військовій академії та отримав первинне військове звання офіцерського складу «Молодший лейтенант». Під час проходження військової служби отримав чергове звання «Лейтенант».

Вірний військовій присязі захищав суверенітет та цілісність України. Під час виконання бойового завдання лейтенант Венгер Володимир Васильович 01.09.2024 героїчно загинув в Донецькій області…

Світла пам'ять і вічна слава Героям-Захисникам!

Щирі співчуття рідним.

Нагадаємо, 5 вересня у Житомирі попрощалися з 46-річним військовослужбовцем Валентином Онищуком, який добровільно став на захист України з перших годин повномасштабного вторгнення рф.

Як повідомляв Житомир.info, 4 вересня 2024 року до Житомира на щиті повернувся 38-річний військовослужбовець Василь Малашик, який загинув під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прощання загибель прощання поховання військовий захисник Слепченко Бродський Венгер  
Матеріали по темі