Місто

Понад 100 житомирських спортсменів отримали стипендії міського голови

13 September 2024, 16:03

У Житомирі 111 молодих спортсменів отримали стипендії міського голови.

Про це 13 вересня повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

З нагоди Дня фізичної культури і спорту молодим та перспективним спортсменам міста вручили стипендії міського голови.

Серед них 111:

  • спортсмени, що займаються на відділеннях з видів спорту для осіб з інвалідністю;
  • спортсмени, що займаються на відділеннях з олімпійських видів спорту;
  • спортсмени, що займаються на відділеннях з неолімпійських видів спорту.

Крім того, з нагоди професійного свята відзначили фахівців галузі та осіб, залучених до організації та проведення загальноміських спортивних та фізкультурно-оздоровчих заходів.

«Мені приємно бачити тут знайомі обличчя, яких ми нагороджуємо із року в рік. За кожною медаллю, за кожною перемогою стоїть дуже велика праця. Дякую вашим батькам та тренерам за те, що ви робите все для того, щоб гімн України та ім’я Житомира звучало в усьому світі. Ми пишаємося вами!», – заступниця міського голови Марія Місюрова.

«Складно відібрати топ-100 кращих спортсменів. Намагаємося віддавати перевагу молоді і дітям. Радіємо, що молоде покоління – сильне, потужне та має успіхи на міжнародній та всеукраїнській арені», – каже начальниця управління у справах сім'ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

Зауважимо, у розпорядженні Житомирського міського голови «Про призначення та виплату стипендій (винагород) Житомирського міського голови обдарованим та перспективним спортсменам міста Житомира у 2024 році» від 10 вересня 2024 року йдеться про те, що 30 стипендій будуть у розмірі 5000 гривень, а 81 стипендія – по 2000 гривень. Загальний кошторис витрат на виплату стипендій становить 312 тис. грн.

Нагадаємо, житомирській борчині, чемпіонці Європи Ірині Бондар та її тренеру Михайлу Христосову у міській раді вручили грошові винагороди.

Як повідомляв Житомир.info, 26 липня 2024 року у Житомирській міській раді нагородили чемпіонку світу з кунгфу саньда Вероніку Кратюк та її тренера Володимира Літвінчука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стипендія спортсмен Місюрова Ковальчук спорт  
Матеріали по темі