26 April 2024, 18:19 Житомир: °C
Руслан Годований
підприємець, громадській діяч

Влада не залишає нам вибору, ніж говорити через вулицю!

Друзі, наша боротьба за право на працю без карантину та без РРО, які остаточно знищать малий та середній бізнес та допоможуть олігархам монополізувати ринки, триває.

Черговий мітинг відбудеться 14 грудня 2020 року об 11:00 на майдані Корольова в Житомирі.

У нас до влади безліч питань: як не працювати і платити податки, відсотки по кредитам, оренду та комунальні платежі та головне, при цьому утримувати власні родини.

Було б чесно, якби всі державні службовці та народні депутати на період карантину теж зменшили собі зарплату до мінімальної, а надлишок відправили на рахунки місцевих лікарень. Але, як показує практика, вони не тільки не відмовляються від надбавок, але й виписують собі та своїм помічникам фантастичні премії.

І щодо чесності карантину. Уявляєте, влада вважає, що гірськолижним курортам можна працювати (ніхто на Буковель на натякає), а промисловим ринкам під відкритим небом – ні. Таке враження, що влада тримає нас за дурнів. До слова, ВООЗ якраз не рекомендує жодні подорожі під час новорічних свят, як кажуть, цинізм зашкалює.!

Давайте говорити чесно. Влада не бачить в малому та середньому бізнесі партнерів та вільних громадян. Вони в нас бачать виключно дійних корів для бюджету, з якого потім утримуються самі та утримують силові структури для власного захисту. При цьому кожного разу збільшують на себе та силовиків бюджети, забуваючи про вчителів та лікарів.

Влада не залишає нам іншого вибору, ніж говорити з ними через вулицю, адже скільки ми не намагаємось говорити цивілізовано та переконувати, вони нас не чують.

Тому ми маємо використовувати Конституційне право на протест і не здаватись до повної перемоги! Рабів до раю не пускають!

Чекаємо всіх:

14 грудня (понеділок) м. Житомир, майдан Корольова, 11:00

15 грудня (вівторок) м. Київ, Верховна Рада, 9:00

(контактний телефон для запису житомирян, які бажають поїхати на мітинг під Верховну Раду

за права людей на працю: (063) 077 39 39 Андрій)

5fd34e02a9ad5.jpg

5fd34e1e6bfe4.jpg