Події

У Житомирській області «Жигулі» збили насмерть велосипедиста та, тікаючи з місця ДТП, зіштовхнулися з Ford

28 November 2016, 10:27

Уранці 26 листопада у Баранівці «Жигулі» збили велосипедиста, який через деякий час помер у лікарні. Водій автомобіля зник з місця аварії, але за кілька десятків кілометрів потрапив у ще одне ДТП.

Про це повідомляє місто Баранівка з посиланням на Баранівське відділення поліції.

«26 листопада о 7:00 ранку у Баранівці по вулиці Звягельській водій автомобіля «ВАЗ-2104», 30-річний житель селища Ємільчино, здійснив наїзд на велосипедиста, 36-річного жителя села Вірля. Внаслідок ДТП велосипедист був госпіталізований до Баранівської райлікарні, де о 7:45 помер. Водій «Жигулів» залишив місце ДТП та поїхав у напрямку міста Полонне, де близько 7:15 в селі Глибочок зіштовхнувся з автомобілем Ford Transit. У результаті ДТП автомобілі зазнали механічних пошкоджень, потерпілих немає», – повідомили у поліції.

Слідчим відділом Баранівського відділення поліції відкрито кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події, а також вирішується питання про обрання запобіжного заходу для підозрюваного.

Як повідомляв Житомир.info, у Новоград-Волинському районі внаслідок зіткнення ВАЗу та мікроавтобуса Mercedes загинули обидва водії та два пасажири.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі